Ons privépakket

Waarom een privépakket?
Wij geloven in het bieden van een totaal service aan onze relaties, wij nemen u graag het gedoe van verzekeren uit handen.

In ons privépakket kunt u uw schadeverzekeringen onderbrengen. U heeft dan al uw verzekeringen bij elkaar op één verzekeringsbewijs. Hiermee heeft u overzicht in uw verzekeringen en één aanspreekpunt voor al uw verzekeringen, wel zo gemakkelijk!

Door het plaatsen van uw particuliere verzekeringen in het privépakket hebben wij meteen alles in beeld. Wij beheren uw verzekeringen, u heeft één aanspreekpunt bij wie u uw vragen en wijzigingen kunt aangeven. Minimaal één keer per jaar nemen wij contact met u op om met u eventuele wijzigingen in uw gezin- of privéleven door te nemen.

Financieel voordeel?
Ja, naast het gemak dat het prive-pakket met zich meebrengt levert het u ook financieel voordeel op. En dat is altijd leuk!

Ons privépakket kent een aantrekkelijke kortingsopbouw; hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe meer korting u ontvangt. Sluit u bijvoorbeeld verzekeringen af in drie rubrieken? Dan krijgt u 4% korting op de totale premie. Vanaf het moment dat u een verzekering in een nieuwe rubriek afsluit, profiteert u van 5% korting op de totale premie. Uiteindelijk ontvangt u 6% korting als u in alle  rubrieken een verzekering heeft.

De korting
De korting wordt als volgt opgebouwd;

Twee rubrieken verzekerd = 3% korting
Drie rubrieken verzekerd  = 4% korting    
Vier rubrieken verzekerd  = 5% korting
Vijf rubrieken verzekerd   = 6% korting

De vijf rubrieken van ons privépakket
Ons privépakket bestaat uit vijf rubrieken. Deze rubrieken vindt u terug op uw polisblad. De rubrieken zijn:

1. Motorrijtuigen   
   - Autoverzekering   
   - Motorverzekering
2. Woonhuis
3. Inboedel
4. Aansprakelijkheid (particulier)
5. Marine

Let op: De rubriek Aansprakelijkheid (particulier) telt niet als tweede rubriek voor de pakketkorting. Dus bijvoorbeeld een autoverzekering + particuliere  aansprakelijkheidsverzekering vormt geen pakket. Wanneer er ook een inboedel wordt afgesloten, is wel sprake van een pakket en ontvangt u korting op basis van drie rubrieken (=4%).

Welk voordelen biedt het privépakket u nog meer?
Voor uw inboedelverzekering heeft u nu de mogelijkheid gebruik te maken van de inboedelwaardemeter. Een waardemeter met slechts een aantal vragen waarmee heel eenvoudig het te verzekeren bedrag van uw inboedel wordt berekend. Maakt u gebruik van de inboedelwaardemeter, dan heeft u recht op garantie tegen onderverzekering.

Heeft u een forse stormschade gehad? Uw woonhuis en inboedel is hierdoor beschadigd geraakt. Het privépakket heeft als extra voordeel dat het op beide van toepassing zijnde eigen risico slechts één keer in rekening wordt gebracht.

Wilt u meer weten over het unieke privépakket van Inter-Assure? Maak dan hier een afspraak of neem contact met ons op.