1 Januari; uw zorgpolis wordt weer verlengd!

Sluit uw huidige verzekering nog aan op uw wensen?

De meeste particuliere ziektekostenverzekeringen worden per 1 januari 2015 weer verlengd. Het is daarom verstandig om nu meteen naar alternatieven uit te kijken met uitgebreidere dekking in het buitenland. Immers, lokale particuliere verzekeraars vergoeden doorgaans kosten gemaakt in het buitenland maar tot maximaal twee keer de tarieven van éénzelfde behandeling conform het tarief van het St Elizabeth Hospitaal op Curaçao. En, ja daar redt u het niet mee. Heeft u er wel eens bij stil gestaan wat een ongelukje in Orlando Florida u en uw gezin kan kosten? Dit indien er sprake is van ambulance vervoer, hospitaal opname, operatie en repatriëring? U kunt acuut en blijvend in ernstige financiële nood raken.

Internationale dekking en een gerust hart:
Voor een goed alternatief verwijzen wij u naar onze website alwaar u meteen de premie voor uw gezin kunt uitrekenen. U hoeft maar voor 3 kinderen premie te betalen en afhankelijk van het gekozen pakket heeft u toegang tot alle ziekenhuizen in de hele wereld, ook in de USA. De offerte met het dekkingsoverzicht wordt u meteen per e-mail toegezonden.

Interesse?
Wilt u na het lezen meer informatie over de particuliere ziektekostenverzekering voor Curaçao en St. Maarten en de mogelijkheid om over te stappen, óf over een mogelijke aanvullende verzekering op uw BVZ verzekering? Neem dan contact met ons op via 465 2020 of per e-mail info@inter-assure.com.

 

undefined

 Terug naar de vorige pagina