Welkom

Inter-Assure heet u van harte welkom bij onze nieuwste nieuwsbrief.

Het afgelopen half jaar hebben wij niet stil gezeten en hebben wij hard gewerkt aan een uniek pakket voor onze particuliere klanten. Naast ons defensie-pakket, VvE-pakket en Ondernemerspakket bieden wij nu ook onze particuliere klanten een mooi pakket aan, en daar zijn we best trots op.

Naast de introductie van ons nieuwste pakket laten we u in deze uitgave ook kennis maken met één van onze collega's die altijd voor u klaar staat met advies omtrent uw verzekeringen, schetsen we een praktijkvoorbeeld van een schade die ook u kan overkomen en hebben we een nieuw item, namelijk 'Onze klanten aan het woord'.

Mocht u naar aanleiding van deze nieuwsbrief belangstelling hebben in één of meer van onze producten of ook graag een stukje willen inleveren over uw ervaringen met ons bedrijf, dan kunt u natuurlijk contact opnemen met een van onze medewerkers.

Met vriendelijke groet,

Het team van Inter-Assure

Inter-Assure introduceert het eerste echte privépakket van Curaçao!

Overzicht in uw privé verzekeringen? Dat kan met ons nieuwe privépakket!
Vraagt u zich ook wel eens af waar u nou uw inboedelverzekering of uw woonhuisverzekering heeft lopen? En of u überhaupt een verzekering heeft afgesloten om uw bezittingen te beschermen? Inter-Assure heeft hiervoor de oplossing; ons Inter-Assure privépakket! Hiermee koopt u niet alleen een compleet pakket om uw belangrijkste bezittingen tegen onverwachte calamiteiten te verzekeren, maar u heeft met het privépakket ook meteen een financieel voordeel te pakken.

Goed voor uw gemoedsrust, maar ook goed voor uw portemonnee!

Inter-Assure denkt met u mee!

Waarom een privépakket?
Wij geloven in het bieden van een totaal service aan onze relaties, wij nemen u graag het gedoe van verzekeren uit handen.

In ons privépakket kunt u al uw schadeverzekeringen onderbrengen. U heeft dan al uw verzekeringen bij elkaar op één verzekeringsbewijs. Hiermee heeft u overzicht in uw verzekeringen en één aanspreekpunt voor al uw verzekeringen, wel zo gemakkelijk!

Door het plaatsen van uw particuliere verzekeringen in het privépakket hebben wij meteen alles in beeld. Wij beheren uw verzekeringen, u heeft één aanspreekpunt bij wie u uw vragen en wijzigingen kunt aangeven. Minimaal één keer per jaar nemen wij contact met u op om met u eventuele wijzigingen in uw gezin- of privéleven door te nemen.

Financieel voordeel?
Ja, naast het gemak dat het privépakket met zich meebrengt levert het u ook financieel voordeel op. En dat is altijd leuk!

Ons privépakket kent een aantrekkelijke kortingsopbouw; hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe meer korting u ontvangt. Sluit u bijvoorbeeld verzekeringen af in drie rubrieken? Dan krijgt u 4% korting op de totale premie. Vanaf het moment dat u een verzekering in een nieuwe rubriek erbij afsluit, profiteert u van 5% korting op de totale premie. Uiteindelijk ontvangt u 6% korting als u in alle  rubrieken een verzekering heeft.

De vijf rubrieken van ons privépakket
Ons privépakket bestaat uit vijf rubrieken. Deze rubrieken vindt u terug op uw polisblad. De rubrieken zijn:

1. Motorrijtuigen   
    - Autoverzekering   
    - Motorverzekering
2. Woonhuis
3. Inboedel
4. Aansprakelijkheid (particulier)
5. Marine

Welk voordelen biedt het privépakket u nog meer?
Voor uw inboedelverzekering heeft u nu de mogelijkheid gebruik te maken van de inboedelwaardemeter. Een waardemeter met slechts een aantal vragen waarmee heel eenvoudig het te verzekeren bedrag van uw inboedel wordt berekend.

Maakt u gebruik van de inboedelwaardemeter, dan heeft u recht op garantie tegen onderverzekering.

Heeft u een forse stormschade gehad? Uw woonhuis en inboedel is hierdoor beschadigd geraakt. Het privepakket heeft als extra voordeel dat het op beide van toepassing zijnde eigen risico slechts één keer in rekening wordt gebracht.

Wilt u meer weten over het unieke privépakket van Inter-Assure?
Neem dan met één van onze medewerkers contact op . Wij adviseren u graag en stellen uiteraard graag een offerte voor u op.

Wij zijn bereikbaar via 465 2020 of per e-mail info@inter-assure.com.

Terug naar boven

Onze klanten aan het woord
In deze rubriek geven we het woord aan één van onze klanten. Ze vertellen over hun bedrijf en hun ervaring met Inter-Assure.

undefined

Mike van de Klashorst, Klashorst Scooter Rentals & Stage Auto Deals Curaçao
Klashorst Scooter Rentals is een jong bedrijf dat streeft naar de hoogste kwaliteit. Met een aanbod van 16 scooters en 5 auto’s leveren wij dagelijks de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Daarnaast bieden wij onze klanten 24/7 service. Dus mocht u onverhoopt hulp onderweg nodig hebben, dan kunt u ons te allen tijde bereiken.

Onze scooters en auto’s zijn van alle gemakken voorzien en voldoen aan de Europese veiligheidseisen. We zijn een snel groeiend bedrijf dat zich richt op zowel dagverhuur als stageverhuur op Curaçao.

Hoe het allemaal begon......
26 januari 2015; de dag dat wij, Ronald, Sylvia, Mike & hond Bruce, onze droom achterna gingen. Na meerdere vakantie’s op Curaçao, hebben wij in 2014 de knoop doorgehakt om naar het eiland te emigreren en een Scooter Rental op te starten.

We zijn vaak op vakantie geweest op Curaçao en hebben echt een klik met het eiland. Het leven is er rustiger, minder gehaast. Naast onze droom om te emigreren, hadden wij ook een droom om een eigen bedrijf te beginnen. Tijdens één van onze vakantie’s viel het ons op dat er te weinig scooters op het eiland zijn en zo is het plan ontstaan om een Scooter Rental te beginnen.

Om de zaken goed aan te pakken hebben wij, Ronald en Mike, allebei een week ‘stage’ gelopen bij een scooterbedrijf om te leren hoe je een scooter bedrijfsklaar maakt en repareert als hij kapot gaat. Daarna hebben we een businessplan gemaakt, een ruimte op Curaçao gezocht en de scooters aangeschaft.

En op 26 januari 2015 hebben wij Nederland achtergelaten om onze droom waar te maken. Don’t dream your life... Live your dream!

Klashorst & Inter-Assure Insurances
Ons team heeft in Inter-Assure een betrouwbare verzekeringsagent gevonden. Naast het feit dat je telefonisch uiterst goed en persoonlijk te woord wordt gestaan, ben je bij Inter-Assure geen nummer maar een klant. De persoonlijke benadering van Inter-Assure maakt de samenwerking erg prettig. Het begon allemaal vijf maanden geleden toen Klashorst Scooter Rentals belde voor de verzekering van het bedrijf en de scooters. Er kon direct een afspraak gemaakt worden en de afspraak werd nagekomen. Iets wat voor ons erg bijzonder was aangezien we de periode daarvoor eigenlijk alleen maar tegenslagen hebben gehad. Even leek het spannend te worden of wij de opening gingen halen maar mede dankzij de inzet van het team van Inter-Assure konden wij op de gewenste datum open. Daaropvolgend heeft Klashorst Scooter Rentals zich uitgebreid met Stage Auto Deal, de deadline was kort maar als tegenprestatie trakteerden wij het team van Inter-Assure op een ijsje.

Inter- Assure bedankt voor de goede zorgen, wij als verhuurmaatschappij zijn erg te spreken over de gang van zaken binnen jullie bedrijf.

Meer informatie over Klashorst Scooter Rentals & Stage Auto Deal vindt u op www.klashorstscooterrentals.com of via +5999 461 91 24.

undefined

Wilt u ook in ons item ‘Klant aan het woord’? Neem dan contact op met Cindy Goené, telefoonnummer 465 2020 ext. 110 of via e-mail cindy@inter-assure.com.

Terug naar boven

Wist u dat..............

Een ongeluk in een klein hoekje zit?
U heeft uw zoontje voor zijn verjaardag een zelfrijdend racewagentje gegeven. Uiteraard rijdt dit racewagentje alleen vanzelf als deze is opgeladen. Na heel wat uurtjes plezier zet uw zoontje het racewagentje op de acculader op zijn bed…..  Vanwege de onregelmatige toelevering van energie op Curaçao ontstaat er kortsluiting in de accu. U begrijpt waarschijnlijk al wat de gevolgen zijn… Het beddengoed vat vlam en zet in een korte periode het bed in brand. De brandweer is nog net op tijd om het vuur te blussen voordat het huis afbrandt. Door de brand is echter door het hele huis veel rook- en roetschade ontstaan. Een forse schade door een hele kleine gebeurtenis met een groot financieel nadeel.

Veel mensen staan er niet bij stil dat een dergelijk klein ongelukje iedereen kan overkomen.

Dit voorbeeld is uit de praktijk gegrepen. Klik hier voor het volledige artikel.

Als u er op tijd bij bent kunt u voorkomen dat een klein ongelukje in een forse schade uitmondt. Een eenvoudige brandblusser of blusdeken biedt deze preventie.

Inter-Assure wil u graag ondersteunen bij de preventie van de ongelukjes verstopt in het kleine hoekje. Sluit u uw inboedel- en woonhuisverzekering samen  bij Inter-Assure? Dan bieden wij Nafl. 50,00 korting op de aanschaf van een basis brand-preventiepakket. De normale aanschafprijs bedraagt nafl. 169,00 incl. O.B. en incl. de eerste controle van het brandblusmiddel. 

Het preventiepakket bestaat uit:
1 schuimblusser van 2 liter met ophangbeugel
1 blusdeken 100x100 cm
1 x rookmelder 9 volt

Hiermee voorkomt u dat een kleine ongelukje een grote schade wordt. En mocht onverhoopt het kleine ongelukje toch in een forse schade ontstaan dan biedt Inter-Assure u de financiële ruggensteun.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact op met één van onze medewerkers. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 465-2020 of per e-mail info@inter-assure.com.

Terug naar boven

Meet our team!
Met wie heeft u nou eigenlijk contact gehad via de e-mail of telefoon? De naam kent u wel, maar een gezicht erbij is ook altijd fijn. Daarom laten wij u vanaf nu in iedere nieuwsbrief kennis maken met één van onze collega’s.

In deze nieuwsbrief maakt u kennis met onze collega Angelique Dupree.

Naam? Angelique Dupree  undefined
Jarig op? 14 December
Hoe lang werkzaam bij IAC?  Dit jaar 8 jaar
Relax-plek?  Strand
Wat is je favoriete bezigheid in het weekend?  Leuke dingen met mijn kids ondernemen
Wie zijn jouw helden?  Mijn ouders
Wat vind je leuk aan Curaçao en wat minder? Ik geniet van het beetje Nederland in de tropen.De bureaucratische kantoren vind ik iets minder leuk, maar ook dat hoort bij het eiland
Favoriete stad? Utrecht, omdat daar mijn wiegje staat!
Waar verbaas jij je wel eens over? Wat kinderen allemaal kunnen
Waar droomde jij als klein kind van? Een wereldreis
Wat is de grootste blunder die jij ooit tijdens je werk maakte? Een mailtje gestuurd aan iemand die niet voor zijn ogen bestemd was
Waar kunnen we jou voor wakker maken? Italiaans ijs

Terug naar boven