Reisverzekering

Heeft u uw enkel verzwikt in de jungle van Suriname? Wordt uw portemonnee  gestolen tijdens uw tripje naar Medelin? Of valt u tijdens uw ski-vakantie in Canada? In zulke gevallen is hulp belangrijk. Daarom is het verstandig om een reisverzekering af te sluiten.

Of u nu voor een vakantie of voor zaken op reis gaat, af en toe reist of meerdere keren per jaar, op wintersport gaat of aan het strand ligt, wij hebben een passende reisverzekering voor u.

Geneeskundige kosten
Sinds de invoering van de Basisverzekering Ziektekosten (bvz) zijn bvz-verzekerden niet verzekerd tegen onverwachte geneeskundige kosten in het buitenland.Mocht u onverhoopt met onverwachte, noodzakelijke medische hulp te maken krijgen dan is dit al vervelend genoeg. Voor deze medische kosten wilt u uiteraard goed verzekerd zijn zodat u achteraf door deze noodzakelijke hulp niet voor hoge kosten komt te staan.

Veel verzekeraars bieden een secundaire dekking voor geneeskundige kosten. Dit houdt in dat zij alleen dekking bieden wanneer er een geldige ziektekostenverzekering van kracht is die geneeskundige kosten in het buitenland dekt. Dat is met de bvz-verzekerden niet het geval.

Informeer daarom goed naar de voorwaarden voordat u een reisverzekering afsluit. Wij helpen u hier graag bij.

Waarom verzekeren bij Inter-Assure Insurances:

  • Broker voor meerdere verzekeraars zodat we altijd de beste premie voor u kunnen berekenen
  • Professioneel advies
  • Snelle en adequate schade afhandeling


Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op. Wij berekenen graag een premie voor u.