Uitvaartverzekering; zorgeloos afscheid nemen

Waarom een uitvaartverzekering?
Als u overlijdt, wilt u dat uw nabestaanden in alle rust afscheid kunnen nemen. Op een persoonlijke en betekenisvolle manier afscheid kunnen nemen van een overleden dierbare is belangrijk voor het rouwproces. Maar in deze periode van rouw en verdriet hebben uw nabestaanden ook veel te regelen voor de uitvaart.

Maar wie betaalt uw uitvaart eigenlijk? Wanneer u een uitvaartverzekering heeft, hoeven uw nabestaanden zich geen zorgen te maken over de kosten van het afscheid.

Daarom een uitvaartverzekering!
Met een uitvaartverzekering zorgt u dat de kosten voor uw uitvaart geheel of gedeeltelijk zijn gedekt. Uw nabestaanden hebben hier dan geen zorgen over en kunnen in alle rust afscheid van u nemen. Als u een uitvaartverzekering afsluit kunt u zelf de looptijd bepalen én het bedrag waarvoor u zich verzekert. De premie is afhankelijk van uw persoonlijke wensen.

Wat kost een uitvaart?
Een eenvoudige uitvaart kost al gauw Nafl. 10.000,-. Wilt u iets extra's, zoals een condoleance 's avonds in het uitvaartcentrum, een rouwadvertentie of gedenkteken? De kosten kunnen dan snel oplopen tot Nafl. 15.000,-.  Daarnaast zijn er nog vele uitbreidingsmogelijkheden om het afscheid persoonlijk en bijzonder te maken. Ook hieraan zijn natuurlijk kosten verbonden.

Inter-Assure Insurances en de Extura uitvaartverzekering
Inter-Assure heeft in Extura een verzekeraar gevonden die uw laatste wensen in vervulling kan laten gaan. De uitvaartverzekering van Extura is een natura verzekering; de uitvaartkosten worden rechtstreeks aan het uitvaartcentrum betaald. Uw nabestaanden hebben geen omkijken naar de financiële afwikkeling en kunnen zich bezighouden met het organiseren van uw afscheid. U bent vrij om te kiezen wie de uitvaart verzorgt, waar deze plaatsvindt en hoe het afscheid eruit komt te zien.

Extura biedt verschillende uitvaartverzekeringen. Verzekeringen welke voor iedereen toegankelijk zijn: jong en oud.

Wilt u meer weten over uw uitvaartverzekering?
De medewerkers van Inter-Assure adviseren u graag over welke Extura uitvaartverzekering het best bij u of uw gezin past. Neem dan contact met ons op.

undefined