Particuliere Ziektekostenverzekering

Op 1 februari 2013 is de Landsverordering Basisverzekering Ziektekosten (BVZ) op Curaçao ingevoerd. Alle ingezetenen zijn verplicht verzekerd via het BVZ, alleen diegene die vóór 1 februari 2013 reeds particulier verzekerd waren én deze verzekering minimaal dezelfde dekking bood als het BVZ, zijn vrijgesteld van deelname aan BVZ. Deze personen moeten in de eerste drie maanden van ieder kalenderjaar aantonen dat zij nog steeds verzekerd zijn om deze vrijstelling te behouden

Switchen mag 
Wat veel mensen niet weten is dat u als particulier verzekerde wel het recht hebt om van particuliere verzekeraar te switchen, uiteraard kan dit maar 1 keer per jaar en wel per 1 januari. Zolang u onafbroken verzekerd blijft en een dekking heeft die overeenkomt met de BVZ-verzekering, blijft het recht op een partculiere verzekering gewoon van kracht.

Wie ziek is, wil beter worden! 
Ieder mens is anders en stelt ook andere eisen aan zijn zorgverzekering, zo vindt de één het belangrijk dat hij een verhoogd eigen risico kan kiezen en de ander heeft baat bij dekking voor fysiotherapie-behandeling. Over één ding zijn wij het allemaal eens: ‘wie ziek is, wil beter worden zonder zich ook nog zorgen te moeten maken over de financiëlele consequenties daarvan’!

Neem daarom de tijd om uw ziektekostenverzekering te bekijken en vergelijk uw huidige dekking en premie met een goed zorgverzekerings-alternatief.

Hier kunt u de premie berekenen van een goede zorgverzekeraar. Deze zorgverzekeraar kent een o.a. een hoog maximaal verzekerde som , biedt keuze uit diversen eigen risico’s en een heeft toetredingsmogelijkheiden tot de 74 jarige leeftijd.

Wij werken samen met verschillende verzekeringsmaatschappijen en adviseren u graag over de diverse mogelijkheden. 

Waarom verzekeren bij Inter-Assure Insurances?

  • Broker voor meerdere verzekeraars zodat we de keuze hebben uit meerdere alternatieven en altijd het voordeligste pakket (tarief/voorwaarden) kunnen samenstellen
  • Professioneel advies
  • Snelle en adequate schade afhandeling

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op.