Ziektekostenverzekering werknemers

Per 1 februari 2013 is de wet aangepast en valt u, ook als zelfstandig ondernemer, onder het SVB. De loongrens voor verzekeren via SVB is per die datum opgetrokken naar +/- Nalf. 90.000,-. Dit houdt in dat u zich moet aanmelden bij het SVB met een bewijs van uw inkomen en uw legitimatiebewijs.

Voor 1 februari 2013 al particulier verzekerd?
Dan kan de verzekering ongewijzigd door blijven lopen. Van uw verzekeringsmaatschappij ontvangt u een brief die bestemd is voor het SVB. Deze brief moet u inleveren bij het SVB, hiermee verklaart u dat u afziet van een verzekering via het SVB. Naar verwachting moet u deze brief ieder jaar opnieuw gaan inleveren bij het SVB omdat jaarlijks de inkomensgrens wordt opgetrokken, echter op dit moment is nog niet veel bekend over hoe dit in de toekomst gaat lopen.

Aanvullende verzekering voor uw medewerkers
Uiteraard is het nog steeds mogelijk om uw medewerkers aanvullend tegen ziektekosten te verzekeren. Deze verzekering wordt met name afgesloten voor een hogere verpleegklasse wanneer uw medewerker onverhoopt in het ziekenhuis komt te liggen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Waarom verzekeren bij Inter-Assure Insurances?

  • Broker voor meerdere verzekeraars zodat we altijd de beste premie voor u kunnen berekenen
  • Professioneel advies
  • Snelle en adequate schade afhandeling


Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op. Wij berekenen graag een premie voor u.